El concert final de la darrera temporada del programa Kastanya.cat. Una iniciativa de la Conselleria de cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, que té com a objectiu la promoció de l’ús del català i l’occità a través de la música, en el marc de la festa tradicional de la Castanyada. En aquest esdeveniment dut a terme a la sala de concerts Boite de Lleida el passat diumenge 11 de novembre hi han participat cada una de les 13 formacions musicals de diferents estils i composicions que canten en català u occità, que han anat mostrant (durant els programes) la seva música davant de 6 artistes molt coneguts i ja consolidats del territori català, entre ells, Paula Valls, Josep Bordes, Jofre Bardagí o Èric Vinaixa. Visca Catalunya, Visca Komanem – Rock’N’Roll Never Die😜 Llibertat e Proscrits